Har du lyst til at springe ud i at backpacke? Så læs med her for 4 gode råd til din rejse og bliv klar til dit livs tur!

1.      Investér i en ordentlig rygsæk

Der er intet, der kan ødelægge en tur som rygsmerter. Sørg for at købe en rigtig god rygsæk, som placerer vægten de rigtige steder på din krop. Det er en god idé at besøge en fysisk butik, så du kan få hjælp til at vælge en rygsæk, og hvordan den skal sidde.

  • Spar op

Sørg for at spare så mange penge op, som du kan, så du ikke behøver at bekymre dig alt for meget om dit budget, mens du er afsted. Det er for eksempel superærgerligt at besøge et land med en fantastisk og anderledes kultur, men ikke smage noget af den lokale mad, fordi man ikke har råd til at spise ude.

Skulle det ske, at du løber tør for penge på din tur, kan du læse om muligheden lån penge i udlandet. I nogle lande er det også muligt at få et arbejdsvisum og få midlertidige jobs på for eksempel hostels. Det er en rigtig god måde at rejse billigt på.

  • Pak minimalt

En god metode til at pakke minimalt er at lægge alt det, du gerne vil have med frem. Herefter halverer du det. Og så halverer du det igen. Husk på at du selv skal bære på alt det, du pakker, så det er altså en fordel at pakke så let som muligt. Og hvis du pludselig mangler noget, kan du jo altid købe det.

  • Vær åben

At backpacke er den perfekte mulighed for at møde nye mennesker. Vær åben og snak med så mange, du kan – det er en del af magien ved backpacking.