Når du beslutter dig at starte din egen virksomhed, er en af de vigtigste beslutninger, du vil gøre at afgøre hvilke forretningsenhed er rigtige for din virksomhed. Denne beslutning vil få en enorm indflydelse på, hvordan virksomheden drives, hvor afgifter er betalt, og din personlige ansvar. Forskellige typer enheder har forskellige fordele og ulemper, der skal tages i betragtning, men du bør starte med en forståelse af præcis, hvad hver type virksomhedsenhed er.
Den enkeltmandsvirksomhed er valg for de fleste business nystartede, men det er ikke nødvendigvis det bedste valg. Hvad gør denne type af virksomhedsstrukturen attraktivt er, at det er den nemmeste og hurtigste måde at etablere en virksomhed. Alt, der kræves for en enkeltmandsvirksomhed er en erhvervslicens, som kan fås i cirka en time ved at besøge din lokale Courthouse, betale gebyr og udfylde en kort form.
Et partnerskab er ligesom en enkeltmandsvirksomhed, bortset fra at der er mere end én ejer. Igen, en erhvervslicens vil være påkrævet, og samtidigt ikke kræves, en juridisk bindende partnerskabsaftale er stærkt anbefales. Aftalen skal omfatte de rettigheder og forpligtelser for hver partner, hvordan overskud og tab deles, og hvordan partnerskabet vil blive opløst bør en af de partnere ønsker ud. Der er faktisk to typer af partnerskaber – et interessentskab, og et kommanditselskab. Den væsentligste forskel mellem to er, at i et kommanditselskab, den kommanditist juridiske ansvar er begrænset til beløbet af deres investeringer, men denne kommanditist har ikke en aktiv rolle i at drive virksomhed.
Selskaber er mere kompliceret at sætte op, men de tilbyder også enkeltpersoner de fleste beskyttelse. Der er yderligere registrering og administration arbejde, der skal gøres, men virksomhedsejeren er ikke juridisk ansvarlig for handlinger af corporation. Bør være business komme i finansielle problemer, kreditorer kan ikke komme efter de enkelte aktiver. Der er to typer af selskaber – C-selskaber og S selskaber. C-selskaber har skat ulemper, såsom dobbeltbeskatning, og de fleste virksomheder, der indarbejder vælge S corporation struktur, som giver mulighed for indkomst at passere direkte igennem til de enkelte aktionærer.
I selskab med begrænset ansvar (LLC) er et alternativ til selskaber, at mange ejere af små virksomheder ser til. Ligesom en corporation, ejerne af virksomheden er beskyttet mod erstatningsansvar, men virksomheden beskattes som en enkeltmandsvirksomhed eller partnerskab. Der er typisk mindre papirarbejde og bekostning involveret i oprettelse af et LLC, i stedet for at oprette en corporation. Dette er den mest muligt valg for mange små virksomheder.
For de fleste beskyttelse, bør en lille virksomhedsejer vælge at indarbejde virksomheden, eller danne et selskab med begrænset ansvar (LLC). Selv om en enkeltmandsvirksomhed eller partnerskab er nemmere at sætte, og koster ikke så meget for at starte, det bare vil ikke tilbyde business ejer eller ejere en tilstrækkelig mængde af beskyttelse, og i sidste ende, kunne koste ejerne flere penge end omkostningerne ved at oprette en corpo ration eller LLC i første omgang.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.