I stedet for at tænke på din start-up frygt, lad os fokusere på noget mere interessant som; gratis hjemmebaserede forretningsmuligheder, og gratis reklame. Denne nye tankegang vil i høj grad øge din tillid til at være chef.

Af Bruce Scher

Alle os, der fortæller sandheden vil indrømme at have frygt. Mange mennesker lever hele deres liv med en frygt eller en anden, men Anne Block, opdaget, hvordan at omgå hendes frygt faktor i en hjemme-baseret virksomhed virkelighed.

Anne drømt altid om at eje sin egen hjemme-baserede rejsebranchen, men frygten for at miste sin opsparing holdt hendes drøm parkeret i frigear. Anne siger, “endelig en forretningsforbindelse fortalte mig, hvordan jeg kunne starte det med ingen penge, og at begynde at kigge frem ikke tilbage.” Nå, hun startede det i 1995, og hendes forretning vokser stærkt i dag. 7 tips til at sænke din frygt faktor er:

At have en rigtig god idé

Ved at koncentrere sig om, hvorfor du ønsker at starte din egen hjemme-baseret virksomhed, og besøger andre ligesindede hjemmesider, læser ezines og nyhedsbreve om emnet, plus fagblade, indsamling af mere viden om emnet, vil øge din selvtillid og samtidig sænke din angst niveau. Gentag efter mig, mere tillid, mindre frygt.

Hvis du ikke har en rigtig god idé i øjeblikket, besøge webstedet nedenfor for en gratis kopi af “100 Hot hjem Business muligheder,” en undersøgelse af hjem virksomhedsejere på hvilken virksomhed de ville starte i 2003.

Være din egen chef

Talrige undersøgelser har bekræftet, at dette er den vigtigste grund til, hvorfor virksomhedsejere besluttede at gå egen hånd. Som du forskning konkurrenter websites, og læse alt, hvad du kan om emnet, vil du finde din interesse stigende, og din tro på dig selv stigende, til punktet, du siger en dag, kan jeg gøre dette. Dit niveau af frygt vil helt sikkert lavere når jeg viser dig 5 måder at annoncere – gratis. Læst min tidligere artikel, “12 gratis værktøjer til at starte et hjem virksomhed med ingen penge”, anmode om en kopi af e-maile mig på: bruce@ownsmallbusiness.com

Paul Purdue, der grundlagde ifulfill fem år siden, med ingen penge udnytter internettets gratis fordele, siger, “Jeg bruger de øverste gratis søgemaskiner, for at undgå behovet for at bruge nogen penge.” I øjeblikket, Paul skibe omkring 800 pakker om dagen, og håber at nå 1.000 dagligt ved midsommer og 5.000 ved udgangen af næste år.

Med ingen penge skulle opstart din hjemme-baseret virksomhed, hvad venter du på? Nu er det tid til at komme i gang. Her er de 5 måder at få gratis annoncering med specifikke links nedenfor.

søgemaskiner

skrive artikler

gensidige links

bannere

pressemeddelelser

Søgemaskiner er det vigtigste element for at bringe store mængder af trafik til dit websted, og med ingen penge brugt. Du kan indsende dit websted til gratis placering på følgende søgemaskiner og directories:

Frihed til at være kreativ

Mange mennesker i dagens arbejdspladsen føler ikke inspireret, udfordret og begejstret. Tanken om arbejder på dine egne interesser eller Hobbyer for profit, men er meget tiltalende.

Ved at fokusere på hvilken type af hjemme-baseret virksomhed, du vil starte, og derfor har du virkelig brug at komme i gang i dag, bør medvirke til at sænke din frygt faktor ét niveau. De 3 niveauer af frygt er: høj, moderat og lav. Sænkning din frygt faktor kun ét niveau, bør være nok til at realistisk overveje at starte din hjemme-baseret virksomhed. Alle har frygt, men på dette lavere niveau, bør dette give dig mere selvtillid til at forfølge din drøm.

Den anden mest varetype af gratis reklame er at skrive artikler. Det er en glimrende måde, ikke kun til at få dine varer og/eller tjenester, der sælges, men at opbygge en følelse af myndighed og tillid i kundens sind. Et godt sted at starte er:

Tjene flere penge

Penge er helt sikkert en stor motiverende faktor, og det kan endda være nummer et i deres bøger. En masse af virksomhedsejere starte deres hjemme-baseret virksomhed af forskellige årsager i begyndelsen, og lære at værne om de andre grunde, efter at være i erhvervslivet et stykke tid.

Under links på dit websted er meget vigtigt at tilbyde dine besøgende alternative steder at gå, at give dem en følelse af at dit websted er komplet og fair i distribution af de oplysninger, de søger. Også, det er din trading post med andre ejere af websteder, som du opbygger gengælde links som trafik generator. Og endelig, søgemaskiner som Google giver megen betydning til antallet og kvaliteten af links til at bestemme din placering. Følgende websted tilbyder en gratis rapport, som indeholder trinvise instruktioner om link bygning, såvel som omfattende links til artikler og ressourcer.

Bekvemmelighed

Alle har forskellige motiverende udløser, og hvis du idé med at starte arbejde ved middagstid og at holde op kl 4 kan være den største drage. Eller måske du foretrækker at arbejde kun 3 dage om ugen, og bruge mere tid på andre områder af dit liv. Ved at se hvordan livet kan være anderledes og bedre kvalitet kan være dit svar til dette fald i frygt og en rush i tillid.

Fortsætter med gratis måder at reklamere, så pengene bliver ikke være en hindring at starte din egen hjemme-baseret virksomhed, bannere er en anden måde at få dit budskab ud til nye og potentielle kunder. Banner-site hjælper dig til nemt designe dit eget banner med tilberedt skabeloner, så du blot tilføje din egen tekst. Besøg de største banner exchange på:

Jobtab eller jobusikkerhed

Så mange som 2 1/2 millioner amerikanere har mistet deres job, da vores økonomi begyndte at blive svækket i 2000. Selv om denne bekymring ikke var udbredt før økonomi tanked, jeg kender det vedrører mange til at give op i corporate verden til fordel for din egen hjemme-baseret virksomhed.

Husk, at nogle af de bedste virksomheder blev grundlagt under svage økonomiske tider, det er når begynder at iværksættere med en god idé, fordi de ved business går cyklusser, og gode tider er lige rundt om hjørnet. Og ved at udvikle din forretning i de bløde gange, vil du være klar til at drage fordel i en stærkere økonomi.

På grund af den usikre økonomi eventuelt foretager deres jobsikkerhed, Ray og Cydi White var interesseret i selvopholdelse for deres økonomiske fremtid, og startede en vellykket fast ejendom service selskab. “Vi kunne ikke råd til at være uden indtægt, hvis noget forfærdeligt der skete, og startet vores virksomhed deltid, mens vi arbejdede for at økonomisk beskytte os selv.”

Ved begyndende deltid med 1-2 timer om ugen, arbejder på din ide, hvis uheldigt skulle ske, har du din hjemme-baseret virksomhed som en back-up plan at holde dig oven vande.

Den sidste metode til gratis reklame er pressemeddelelsen. Det er ganske muligvis den største værktøj i din gratis værktøjskasse og den mest effektive måde at nå frem til en masse publikum på no-cost. For nylig har vi set fænomenet med den pressemeddelelse, antændende lanceringen af Segway menneskelige transportvirksomheden i fremtiden, da det blev faktureret. Det fik en massiv mængde af gratis reklame, selv at få virksomhedens ordrer fra U. S. Postal Service og Amazon.com For gratis pressemeddelelse distribution besøg:

Kom godt i gang

Første skridt er at tage din nye hjemme-baseret virksomhed idé om en søgning. Indtast søgeord i din virksomhed ind på Google, og besøg de øverste 30 websteder. Kig over websteder gøre noter hvilket hjemmeside design du kan lide, som har gode indhold, eller store e-handel produkter og tjenester, og tilmelde dig alle nyhedsbreve, de tilbyder.

Dette er værdifuld du indsamling af efterretninger, og når du assimilere alle disse oplysninger, sammen med en sænket frygt faktor, vil du være klar til at åbne dørene til din egen hjemme-baseret virksomhed.

Join the Conversation

5 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.