Priser og gebyrer. Nogle långivere giver finansieringsmuligheder uden kredit. Hvis du har en god kredit score, kigge efter kreditforeninger og små landsbyer. De kan have muligheder for studielån til lavere rente. Hvis du ikke har en levedygtig kreditvurdering, skal du få en medunderskriver, en person med en bedre kreditværdighed, eller kigge efter private affiliate udlån selskaber. Betalingsmuligheder. Du vil finde långivere udlån penge næsten på ingen ud af lommen omkostninger. Sørg for at forhandle vilkårene for lånet baseret på dine behov og din evne til at betale. Nogle betalingsmuligheder kan omfatte standardbetalinger og andre. Refinansiering er ikke altid nødvendig, og baseret på din kreditvurdering og indkomstgruppe kan du være berettiget til refinansiering til en lavere rente.

Andre faktorer til at overveje, når du vælger et personligt lån långiver: online långivere kan tilbyde mere fleksibilitet til at søge og ansøge om lån. Deres rente kan være lavere, og kundesupport kan være stærkere i forhold til opfatter udlån selskaber normalt har. Forhandling af vilkårene for dine lån vil afhænge af mængden af penge (aneously lånte beløb), du beder om fra långiver. Vær forberedt med din plan (økonomisk set) og klar til at forhandle, hvis du ikke kan lide det, du får.

Rentesatser. Kig efter den bank, der har den laveste rente. Mange låntagere vælger at gå denne vej, fordi de har brug for at få deres penge til en lav rente. Når man sammenligner långivere, vil du finde renten omsætningspapirer, hvilket betyder långivere er ofte villige til at sænke deres interesse for at bevare din virksomhed eller andre tjenester. Når du har fundet banken med lave renter, gøre dig bekendt med deres vilkår samt renter, såsom:

Credit Union vs Federal Credit UnionWhile begge disse organisationer er føderalt garanteret, føderale godkendelse garanterer ikke lånerenten, og det er altid en god ide at søge efter ikke-føderale långivere for at få en mere stabil rente.

Uanset hvad din situation eller låne behov er, om det er sommerferie, nyt hus eller noget helt tredje, er der en mulighed derude for dig. Du skal bare nødt til at finde den rigtige långiver.

Fleksible vilkår. Fordi du ikke er en boligejer, kan du være i stand til at konsolidere dine lån. Med denne mulighed, du ofte nødt til at betale en lavere rente nu (på din gæld belastning alene), samt en interesse på længere sigt. For mange låntagere, er de ikke bekymrede for at kvalificere sig til en længere tilbagebetalingsperiode, som kan hjælpe med at undgå en afskærmning.

Strafgebyrer eller andre afgifter. Hvis långiver opkræver et gebyr, der er større end den rente, der opkræves på lånet, vil du ende med at betale mere, end du låner. Mange långivere i øjeblikket opkræver et gebyr, der måles ved ÅOP (Årlige procentsatser). Bemærk, at mange kreditforeninger ikke har payday-udlån programmer, så de ikke er i stand til at opkræve denne type gebyrer.

Credibility.Some banker eller långivere, enten direkte eller gennem en anden bank, har en historie med tvivlsom praksis. Tips til at vælge en troværdig långiver:

Brug lokale institutioner, der er tillid til. Som et eksempel er mange, hvis ikke alle, kreditforeninger markeret med us Trustee’s Office. Nogle banker har, hvis de handler med dem, opnået en tilfredsstillende rating hos alle de vigtige forbrugerrapporteringsvirksomheder.

Bed om finansieringsbidrag, der foretrækkes af Small Business-administrationen. SBA garanterer lån til kvalificerede ansøgere, så långivere, der gør en masse små virksomheder udlån er et foretrukket valg.

Spørg Better Business Bureau. Hvis du har problemer med at få et lån gennem den almindelige lånemarkedet, så spørg Better Business Bureau, hvis du har et problem med at fortsætte forretning med en given långiver. Du kan blive overrasket, hvis de ikke viser disse oplysninger hurtigt.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.