Stigende popularitet af Outsourcing løsning datatjenester til Indien

Outsourcing løsning datatjenester giver pålidelig og overkommelig data entry tjenester som indtastning af Data Job arbejde, Offline dataindtastning, Online indtastning af Data, kopiere indsætte dataindtastning, manuel Data Entry tjenester med kvalitet og 99,98% nøjagtighed.

Mens tænker på outsourcing data entry services til Indien, er der flere faktorer, der er mest affektive på tidspunktet for udvælgelsen af outsourcing firma. Der er to spørgsmål, som hjælper os med at forstå årsagerne til stigende popularitet af outsourcing løsning datatjenester.

1) hvorfor enhver virksomhed har til outsourcing løsning datatjenester?

2) hvorfor fra Indien?

Hvorfor enhver virksomhed har til outsourcing løsning datatjenester??

Koncentration på kerneområder:

I denne globale verdensmarkedet forskellige virksomheder har deres forskellige og centrale aktiviteter at udvikle hurtigst end deres konkurrenter. Så er deres koncentration blevet gjort på deres centrale mål og mål.

Ikke produktiv, men vigtigt

Den dataindtastning er ikke-produktive arbejde, selvom det er obligatorisk at gøre i regelmæssigt med kvalitet og 99,99% nøjagtighed. Hvis posten Data er udfyldt forkert, forårsager det til mål for virksomhederne og også til planlægning og vurdering, som visse vigtige beslutninger skulle træffes på grundlag af de indsamlede Data, virksomheden har.

Spare tid

Outsourcing dataindtastning sparer den tid, der kan have nyttige at øge kerneaktivitet virksomhed som produktion, markedsføring og lignende.

Hvorfor fra Indien?

Nu efter at komme ovenfor givet svar for at træffe beslutninger af outsourcingydelser Data Entry, opstår spørgsmålet, hvor at outsource post datatjenester??

Svaret er strædet – Indien udviklingslandene og voksende county i Asien med enorme outsourcing industrien.

Der er også visse faktorer for at vælge posten datatjenester til Indien som f.eks:

Mindre omkostninger i branchen

Den blomstrende Outsourcing industrien i Indien giver billigste sats end de andre. Det er så billige som din pris reduceret mere end 60%. En reduktion på 60% prisen inkluderer alle udgifter såvel nuværende som fast.

De leverer den anden mulighed for at vælge tjenesteydelser som pr dit budget og krav. Standarden og perfekte eksempel på Outsourcing Data Entry tjenester som under

Tier 1 1 til 3 Agent 4,50 dollar i timen

Tier 2 4 til 6 Agent $4.00 pr. time

Tier 3 7 til 10 Agent $3,50 per time

Tier 4 10 + Agent $2,5 pr time

Oprindelse af: data-entry.outsourcing-services-india.com/price.php

Ikke Disclosure Agreement (IOB)

Sådanne ansete selskab, ligesom data-entry.outsourcing-tjenesteydelser-india.com giver NDA Data security sikkerhed. Ansatte også opretholde betydning og fortrolige sager vedrørende Data.

Uddannede arbejdstagere

I Indien virksomheder som data-entry-services.yantrambpo.com ansætter uddannede arbejdstagere og i nødvendige de giver uddannelsen til arbejderen for at arbejde forbedring. Da de er de uddannet og erfaring, er der ingen regnefejl, kvalitet og nøjagtighed fundet 99,98%.

Vi arbejder når du sover – 24/7/365

I Indien kan du få 24/7 tjenester med samme kvalitative resultater, der er ingen fridage, ingen ugen ud. Du vil give fuld tid tjenester.

Output – resultater

Den samlede Output eller resultater af outsourcing data entry service til Indien er 100% tilfredsstillende, kvalitative og troværdig, som pr dine krav.

Hvad mener du??? Stadig tænker…??

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.