Struktureret bosættelser 101: Hvordan struktureret bosættelser arbejde

Du har sikkert hørt udtrykket “Struktureret bilæggelse” på et tv eller udskrive annonce og spekulerede på, hvad det betød. Efter alt, er udtrykket ikke en del af vores daglige leksikon.
En struktureret forliget er en kontrakt under et forsikringsselskab forpligter sig til at gøre periodiske betalinger til en skadelidt som en del af en personskade skaderegulering eller til efterlevende familie medlem som har fået tildelt en stor løsning. Disse er blot to eksempler på, hvor en struktureret forliget kan bruges. Struktureret bosættelser er blevet populære, fordi de tilbyder betydelige fordele til alle involverede parter i aftalen.
En kort gennemgang af ordbogen afslører følgende definition: en struktureret forliget er blot en finansiel pakke, der tillader et forlig skal betales i regelmæssig betaling rater for enten en fastsat periode af tid eller over et helt livsforløb. Kort sagt, er en struktureret forliget en pakke, der er skræddersyet til den enkelte eller betalingsmodtager af betaleren eller en interesseret tredjemand. Nogle strukturer omfatter umiddelbar betaling for at dække eventuelle særlige skader, der kan være opstået eller vil forekomme.
Ordningen for struktureret bosættelser blev først indført i Canada i begyndelsen af 1970 ‘s og spredning i USA meget hurtigt. Inden for et par år, havde tanken fundet vej til mange lande, herunder Australien og de fleste medlemsstater af den Europæiske Union.
Fordelene ved en struktureret bilæggelse
En struktureret bilæggelse livrente giver en betaling stream, der er tax-free over en bestemt periode. De fleste investeringsmuligheder såsom aktier og obligationer, fast ejendom, opsparingskonti og lignende køretøjer ikke kan simpelthen matche den fleksibilitet og sikkerhed i en struktureret bilæggelse livrente.
En anden fordel ved en struktureret bilæggelse livrente er, at det kan være konstrueret, således at betalingerne over en længere periode, endda hele livet af betalingsmodtageren. I tilfælde af modtagerens død, kan en garanteret del af forliget udbetales til den pågældende persons ejendom eller til en navngiven modtager.
Struktureret bosættelser er blevet ret almindelige og tilbyder ekstra sikkerhed i forordning af både føderale og statslige love. Der er også bestemmelser i IRS og Medicare/Medicaid retningslinjer, der tager dem i betragtning.
Alternativer til struktureret bosættelser
Det er ganske nemt at se, at et struktureret forliget kan arbejde til fordel for alle parter i en række forskellige omstændigheder. Men der er lejligheder når modtageren af en struktureret bilæggelse foretrækker ikke at have regelmæssige betalinger, foretrak i stedet et engangsbeløb. Sådan kan være tilfældet, hvor en person ønsker en sum penge til at købe et hjem, måske til at dække store medicinske regninger eller til at afbetale pant.
Denne indstilling har også vist sig specielt populær hos lotteri vindere. Der er en række forsikringsselskaber og andre, der yder denne service for et gebyr. I sådanne tilfælde gør forsikringsselskabet eller en anden interesseret tredjemand det faste beløb med en afgift for udgifter og renter fratrukket. Det er vigtigt at overveje disse gebyrer og læse med småt grundigt for at være sikker på, at du ikke underskriver væk hovedparten af din betaling.
Hvordan fungerer alternativerne?
Kontraktens afvikling er solgt til en finansiel institution, som derefter accepterer de periodiske betalinger fra indbetaleren og giver modtageren et engangsbeløb. Almindeligt, vil den finansielle institution involveret være en anden større forsikringsselskab.
Forsikringsselskabet opkræver et håndteringsgebyr, som vil normalt blive beregnet til at tage hensyn til tilpasninger for renteudgifter og ekspeditionsomkostninger. Igen, hvis du overvejer at tage denne mulighed skal du huske på at selskabet købe betalingerne til en kontant sum er i erhvervslivet for at tjene penge. Mængden af den engangsbetaling bliver helt sikkert betydeligt mindre end det bruttobeløb, som ville have været modtaget over den oprindelige udvidede periode.
Medmindre mængden af det faste beløb er meget betydelig og modtageren kan være sikker på konsekvent investering indkomst, det næsten helt sikkert gonna være bedre at holde sig til den oprindelige ordning. En undtagelse kan være, hvor modtageren er en yngre person i godt helbred med en betydelig forventning om erhvervsmæssig beskæftigelse på lang sigt.
Igen, som med alle kontrakter være sikker på at læse og forstå aftale du gør. Lav en liste over spørgsmål og spørge indtil du forstår. Det er også en god ide at kaste et bredt net, når de søger et alternativ til struktureret bosættelser som gebyrer og tjenester; og dermed din bundlinje kan variere meget.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.