af Stuart Lisonbee

Før vi beslutter, hvad din tid er værd for dig, lad os finde ud af, hvor meget tid er gemt ved hjælp af drop shipping.

Som en eBay PowerSeller har jeg nogle erfaringer i såvel traditionelle emballage og forsendelse, som ved hjælp af drop shipping. Til at begynde vores beregning, vil vi tage et kig på hvor lang tid det tog mig at køre en traditionel auktion. Uanset, om du bruger drop shipping eller ej, nogle ting tager den samme mængde tid (for eksempel notering, tid brugt forbereder en varebeskrivelse, markedsundersøgelser tid, osv.). Disse ting vil ikke påvirke vores beregning, så vi vil ignorere dem.

For det første punkt beskrivelse. For det meste, vil ikke der være nogen forskel her. Men ved hjælp af drop shipping kan du bruge leverandør billede. Dette kan spare tid, idet du ikke behøver at bekymre dig om at tage billeder, redigering af billeder, og uploade dem til eBay eller en tredjeparts-billed fjendtligt indstillet service. I tilfælde af Doba gives medlemmer faktisk rettigheder til “hot link” til billederne hosted på vores servere. Dette kan spare endnu mere tid.

Jeg er lidt af en perfektionist. Det ville tage mig i mindst 30 minutter til at tage og redigere flere billeder (jeg næsten altid bruge flere billeder i min varebeskrivelser). Lad os sige, at for nogen anden, vi vil konservativt skøn 15 minutter for billeder.

Samlet tid brugt hidtil: 15 minutter

Efter notering auktionen, vente vi, indtil det er afsluttet. Efter at acceptere betaling og modtagelse af shipping data, skal vi pakke, adresse, og afsende varen.

Emballage kan variere. Noget lille, der kan passe i en konvolut tager kun omkring et minut at pakke. Noget større kan tage flere minutter. Tilføje ovenpå tidsforbruget til at udskrive eller skrive ud adresseetiketter. Så er der udgifter til emballagematerialer som kasser, pakning peanuts, emballage tape, osv.

Lad os gøre en konservativ antagelse af 5 minutter til adresse og pakke en vare.

Samlet tid brugt hidtil: 20 minutter

Gange på at få de vare afsendt kan variere meget. Hvis du bruger postvæsenet, kan tidsforbrug i linje tage op til en time eller mere afhængigt af hvor travlt på posthuset er. Alternativt, har de fleste posthuse nu selv tjene tællere hvor du kan veje din pakke, input dimensioner og betale på en maskine, der beregner portoen for dig.

Men du stadig nødt til at køre på posthuset. Lad os antage en gennemsnitlig til og fra pendler 30 minutter (det drejer sig om hvor lang tid det tager mig at være omkring 15 minutter fra posthuset) plus mindst 10 flere minutter brugt arbejder med selvet tjene maskinen (forudsat en er gratis at bruge med det samme).

Samlet tid brugt hidtil: 60 minutter

Nu er du færdig! Det tog kun en time. Ud over tid er der andre relaterede omkostninger. Vi har allerede nævnt emballagematerialer. Lad os gå efter en konservativ gennemsnit på $2 pr. vare afsendt. Så er der den nødvendige til at køre til og fra posthuset brændstof. Selv hvis din bil får en 35 miles per gallon, og forudsat at en rundtur på 10 miles, du stadig ser på et sted mellem er en fjerdedel til en tredjedel af en gallon brugt (28,5% af en gallon at være præcis).

Hvor jeg bor, er gas i øjeblikket $2,80 pr. gallon (forudsat du ikke få præmie). Min 10 mile tur, under forudsætning af optimal kilometertal, ville koste $0,80. Så kan vi tilføje $2,80 ($2 for shipping materialer, $0,80 for gas) på udgifterne til shipping et element af os selv. Vi ikke gider at få ticky tacky med tilhørende vedligeholdelsesudgifter af dit køretøj.

Okay, nu lad os beregne de samlede omkostninger indtil videre. Vi har brugt 60 minutter af vores tid. Kun kan du beslutte, hvad din tid er værd for dig. Kun selv betale mindstelønnen? Derefter bør du forvente en godtgørelse af $8,05 fra dit salg. Hvis du er en højt betalte konsulent, at kommandoer $300 pr time, nå, forhåbentlig gik det element, du lige solgt for en flot høj pris.

For at beregne, hvad du bør forvente, skal du blot tilføje $2,80 på du værdien af tid pr. time. Enkel, højre?

Sløj indrømme, måder at minimere tiden og omkostningerne forbundet med gør det selv. For eksempel kan du (som jeg engang gjorde) pakke flere varer og tage dem alle ned på posthuset på samme tid.

Her er min counter til at tale fra personlig erfaring. I mindre tid kunne end det tager mig til at mærke hver af disse pakker med passende forsendelsesadressen, jeg netop inddata adresserne på min Doba-konto. På det tidspunkt jeg er færdig, og tro mig, jeg er en lykkelig camper som et resultat!

Dernæst vil vi beregne hvor lang tid det tager for at gøre det samme proces ved hjælp af en drop afsender som Doba.

Join the Conversation

9 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.